Advanced Search
Welcome to Anuvada Sampada Repository

कलौंजी, गरम चाय, लहसुन और कोविड-19

आईएसआरसी, (2021) कलौंजी, गरम चाय, लहसुन और कोविड-19 आई वंडर रीडिस्‍कवरिंग स्‍कूल साइंस (1). pp. 48-49.

[img] Fulltext Document
Kalonji, hot tea, garlic & Covid-19.pdf

Download (1MB)

Introduction

यह स्निपेट हमें बताता है कि ऐसे कोई प्रमाण नहीं है जो यह सुझाते हों कि आम सेहतमन्द विकल्प जैसे कलौंजी के बीजों या लहसुन का सेवन करना या गरम चाय पीना कोविड-19 के संक्रमण से बचाता है या उसका इलाज करने के लिहाज़ से पर्याप्त है।

Item Type: Article
Discipline: Science Education
Programme: University Publications > i wonder...
Title(English): Kalonji, Hot tea, Garlic & COVID-19
Creators(English): ISRC
Publisher: Azim Premji University
Journal or Publication Title(English): i wonder Rediscovering School Science
Contributors: Translator: Manohar Notani; Reviewer: Sushil Joshi; Copyeditor: Kavita Tiwari
Related URLs:
URI: http://anuvadasampada.azimpremjiuniversity.edu.in/id/eprint/717
.
Edit Item Edit Item

Disclaimer

Translated from English to Hindi/Kannada by Translations Initiative, Azim Premji University. This academic resource is intended for non-commercial/academic/educational purposes only.

अनुवाद पहल, अज़ीम प्रेमजी विश्वविद्यालय द्वारा अँग्रेज़ी से हिन्दी में अनूदित। इस अकादमिक संसाधन का उपयोग केवल ग़ैर-व्यावसायिक, अकादमिक एवं शैक्षिक उद्देश्यों के लिए किया जा सकता है।

ಅಜೀಂ ಪ್ರೇಮ್‍ಜಿ ವಿಶ್ವವಿದ್ಯಾಲಯದ ಅನುವಾದ ಉಪಕ್ರಮದ ವತಿಯಿಂದ ಇದನ್ನು ಇಂಗ್ಲೀಷ್‍ನಿಂದ ಕನ್ನಡಕ್ಕೆ ಅನುವಾದಿಸಲಾಗಿದೆ. ಈ ಶೈಕ್ಷಣಿಕ ಸಂಪನ್ಮೂಲವನ್ನು ವಾಣಿಜ್ಯೇತರ, ಶೈಕ್ಷಣಿಕ ಉದ್ದೇಶಗಳಿಗೆ ಬಳಸಬಹುದಾಗಿದೆ.